NIEUWS

1 June 2017

Maan pakt de nummer 1 positie !

Het populaire TV-programma Beste Zangers, uitgezonden op NPO1 levert in het 10e seizoen alweer een nummer 1 hit af.

Na eerdere behaalde successen door Thomas Berge, DO, Glennis Grace, André Hazes jr. en OG3NE is het nu de beurt aan MAAN.
MAAN mocht afgelopen zaterdag het nummer, "Jij bent de liefde” ( origineel van Kenny B ) zingen, en kennelijk maakte dat zoveel indruk bij de kijkers dat het nummer razendsnel de nummer 1 positie wist te behalen in de ITunes top 100.
Op maandag 2e pinksterdag zal MAAN een optreden verzorgen bij RTL Late Night.
foto: Joyce Hoedelmans

Maan pakt de nummer 1 positie !

27 March 2017

Jeroen van der Boom steekt Ik Meen ‘t in een nieuw jasje

Dit jaar was het vijfde jaar van Holland Zingt Hazes! Jeroen van der Boom is al vanaf het eerste moment betrokken bij de concertreeks en kon natuurlijk niet ontbreken tijdens deze bijzondere jubileumeditie. Samen met Eric van Tijn is hij al vanaf dag 1 Creative Music Director bij Holland Zingt Hazes. Speciaal voor deze editie heeft Jeroen het nummer Ik Meen ‘t van André Hazes in een nieuw jasje gestoken en er een andere twist aan gegeven. Deze versie van Ik Meen ‘t is vanaf nu via verschillende kanalen te downloaden! 

Afgelopen twee weken stond de Ziggo Dome in het teken van vijf uitverkochte Holland Zingt Hazes concerten. Vijf avonden lang kwamen duizenden fans bij elkaar om de Hazes-nummers te eren. Doordat Jeroen vanaf dag 1 aan de concerten is verbonden is hij de gehele avond op het podium te vinden voor muzikale ondersteuning en brengt natuurlijk ook veel nummers ten gehore, Ik Meen ‘t is er daar een van. Wegens vele positieve reacties van het publiek heeft Jeroen ervoor gekozen om het nummer opnieuw uit te brengen als cadeautje voor de fans. 

De nieuwe versie van Ik Meen ’t is te luisteren via: 

Itunes
Spotify

Holland Zingt Hazes komt ook in 2018 terug! Op 20 en 21 april barst het feest weer los in de Ziggo Dome. Kaarten zijn te koop via www.hollandzingthazes.nl

21 March 2017

Eindelijk een gezamenlijke single van Edsilia Rombley en Re-Play

Wat je Doet Met Mij verschijnt op 30 maart
Ze kennen elkaar al jaren, spraken elkaar vaak en altijd was er de wens om nog eens een keer samen een nummer op te nemen. Het is er nu eindelijk van gekomen en wel met het door Tjeerd P. Oosterhuis geschreven “Wat Je Doet Met Mij”. Het nummer zal vanaf donderdag 30 maart beschikbaar zijn via de diverse downloadportals en streaming- diensten.
De single "Wat Je Doet Met Mij" heeft bijna vijf jaar lang ‘op de plank’ gelegen. Tjeerd schreef het kort na de geboorte van zijn eerste dochter Imaani. Een mooie, warme tekst van een ouder voor zijn kind, die echter tegelijkertijd als een universele liefdesverklaring kan worden gevoeld.
Re-Play en uiteraard Edsilia kenden het nummer en waren er al heel lang razend enthousiast over. Begin dit jaar hakten ze de knoop door. Samen met componist/gitarist Jürgen Perier legde Tjeerd de laatste hand aan het nummer. Het resultaat: de release van Wat je Doet Met Mij als single van Edsilia Rombley ft. Re-Play.
Re-Play: “We keken allang uit naar een samenwerking met deze sympathieke Soulsister. Samen hebben we een product afgeleverd waar we zeer trots op zijn!”
Edsilia: “De mannen van Re-Play ken ik al zo lang en daarom ben ik erg blij dat ik nu eindelijk wat moois met ze heb kunnen opnemen!”
Gezien het onderwerp van de single, roepen Edsilia en Re-Play mensen op om beeldmateriaal te delen op social media, die gaan over pure liefde voor hun kinderen, partner, vrienden, familie of huisdieren. De ingezonden filmpjes willen zij verwerken in de video clip van de single.
Op 12 mei, wanneer Edsilia haar 20 jarig jubileum als artiest viert met een groots optreden in Koninklijk Theater Carré, is Re-Play één van de special guests en zal dit nummer ook ten gehore gebracht worden.

Eindelijk een gezamenlijke single van Edsilia Rombley en Re-Play

21 February 2017

JAN SMIT 4e TOPPER FORMATIE TOPPERS IN CONCERT

Toppers René Froger, Gerard Joling en Jeroen van der Boom hebben bekend gemaakt dat JAN SMIT toe zal treden tot de succesformatie. ‘Dit jaar zal hij al ‘gedoopt’ worden maar bij de volgende editie is hij echt een van ons en daar zijn wij heel blij mee’; aldus de Toppers. 

De komende maanden maken we ons op voor de 13e ArenA editie van ‘Het Grootste en Gezelligste Meezingfeest van het Jaar’. De ‘WILD WEST, THUIS BEST’ editie op VRIJDAG 26 & ZATERDAG 27 MEI 2017. Stoere cowboys, sexy cowgirls, saloon girls en indianen in ’s-werelds grootste Party Saloon. Een combinatie van ‘The Worlds Wildest Partysongs en het allerbeste van eigen bodem. Naast onze nieuwe Topper JAN SMIT zullen o.a. ANDRE HAZES, de formatie GRANT&FORSYTH en The Voice of Holland winnares PLEUN het Toppers feest mee komen vieren. De dresscode is GLITTER COUNTRY ROOD.

 

6 September 2016

Jeroen van der Boom komt met eigen digitaal tv-programma

Naast zijn eigen shows bij SBS6 lanceert Jeroen van der Boom nu ook zijn eigen televisieprogramma op internet. Deze ‘short format’, met als titel In mijn eendje, zal via YouTube en de Facebookpagina van de zanger te zien zijn.  Jeroen van der Boom maakt in deze kortstondige filmpjes de kijker deelgenoot van zijn bestaan als veelzijdige entertainer. Niet alleen is te zien hoe Jeroen in zijn rode Eendje op pad gaat om mensen te verrassen, maar gunt hij de kijker unieke beelden uit zijn leven. ‘Als entertainer moet je je blijven ontwikkelen,’ laat Jeroen weten. ‘Wat ik nu ga maken, is een combinatie van reguliere feelgood televisie en een short-format. Ik ben er razend enthousiast over. En zoals de titel In mijn eendje al zegt, ik doe alles alleen en vanuit mijn navigatie loze, rode eend. Deze heb ik via Marktplaats gekocht en zelf opgeknapt. Hiermee rijd ik kriskras door Nederland om naar de mensen en hun achterliggende verhalen te gaan.’ 

 

Social media en YouTube zijn uitermate populair om eigen programma’s breed onder de aandacht te brengen. De kijker bepaalt zelf wanneer en waar ze naar de content kijken. ‘Ik ben ervan overtuigd dat de verandering van het tv-landschap gaat bijdragen aan een succesvolle serie.’

 

Voor dit digitale televisieprogramma zal Jeroen zoveel mogelijk alles alleen doen. Hij selecteert de verhalen wensen via zijn persoonlijke artiestenpagina en filmt het met een digitale vlogcamera.

 

In mijn eendje van bedenker en maker Jeroen van der Boom is vanaf vandaag te volgen.

 

Klik hier voor aflevering 1

 

Jeroen van der Boom komt met eigen digitaal tv-programma

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/dimperiu/domains/dimperium.nl/public_html/includes/inc.db.php on line 6